BALIKESİR / HAVRAN - GÜLSÜM MEHMET UYSAL BÜYÜKDERE İLKOKULU

GÜLSÜM MEHMET UYSAL BÜYÜKDERE İLKOKULU

BÜYÜKDERE MAH. MEZARLIK CAD. NO: 3 HAVRAN / BALIKESİR
Vizyon
Öğrencilerimizin eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak; ilgi, istek, yetenek ve yaşlarına uygun becerileri kazandırarak, toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Çağdaş ve demokratik toplumun gerektirdiği, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, temel yaşam becerilerini günlük hayata aktarabilen, girişimci, yeniliklere açık, özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Öğretim)
09:00 Başlama 14:35 Bitiş
Kaloriferli
Ulaşım
Her saat başı mahallemizden ve Edremit ilçe Merkezinden karşılıklı olarak seferler düzenlenmektedir. Yarım saatte bir Burhaniye ilçe merkezi ile mahallemize gidiş dönüş seferleri yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Havran İlçesi ile Burhaniye İlçesi arasında Bir dere vadisine kurulmuş Havran ilçesine bağlı belediyelik bir beldemizdir.
İl merkezine 82 km İlçe Merkezine 4 km